Informatička oprema

Kako bismo našim korisnicima ponudili ekonomski i tehnički prihvatljiva rješenja prilagođen upravo njihovim zahtjevima, koristimo novu i provjerenu rabljenu informatičku opremu. U oba slučaja oslanjamo se isključivo na tehnologije vodećih svjetskih proizvođača. U ponudi su najzastupljeniji novi i rabljeni serveri, računala te dodatna oprema. Također smo u mogućnosti dobaviti i ostale prozvode ili kompletna rješenja po želji korisnika.

Naša rješenja odnose se na usluge projektiranja računalnih i serverskih sustava, sustava za pohranu velikih količina podataka, izradu sigurnosnih kopija bitnih komponenti sustava, a i na podizanje nivoa sigurnosti. Našom ponudom koja ujedno može biti specijalizirana ili namijenjena širokom krugu korisnika jamčimo kvalitetu, a upotrebom naših proizvoda pomažemo u unapređenju Vaše efikasnosti te smanjenju sigurnosnih rizika.

Više

Samo provjereno

Sva naša rabljena informatička oprema je maksimalno očuvana, održavana, zadovoljava najviše standarde te potječe isključivo od vodećih svjetskih proizvođača. Serveri su se koristili u najvećim europskim podatkovnim centrima u kojima su se nalazili u idealnim uvjetima, te ubrzo zamijenjeni novim i jačim modelima. Zbog kritičnosti svojega rada sva informatička oprema je redovno testirana i održavana, te su takva stigla do nas gdje čekaju novoga vlasnika.

Ponosni smo odabirom sve naše opreme i spremni smo je podvrgnuti bilo kojem Vašem testu!

Kompletnu ponudu informatičke opreme možete vidjeti na našem webshopu koji se nalazi na ovom linku.