Skip to main content

Informatička oprema

Kako bismo našim korisnicima ponudili ekonomski i tehnički prihvatljiva rješenja prilagođen upravo njihovim zahtjevima, koristimo novu i provjerenu rabljenu informatičku opremu. U oba slučaja oslanjamo se isključivo na tehnologije vodećih svjetskih proizvođača. U ponudi su najzastupljeniji novi i rabljeni serveri, računala te dodatna oprema. Također smo u mogućnosti dobaviti i ostale prozvode ili kompletna rješenja po želji korisnika.

Naša rješenja odnose se na usluge projektiranja računalnih i serverskih sustava, sustava za pohranu velikih količina podataka, izradu sigurnosnih kopija bitnih komponenti sustava, a i na podizanje nivoa sigurnosti. Našom ponudom koja ujedno može biti specijalizirana ili namijenjena širokom krugu korisnika jamčimo kvalitetu, a upotrebom naših proizvoda pomažemo u unapređenju Vaše efikasnosti te smanjenju sigurnosnih rizika.

Vidi više

Samo provjereno

Sva naša refurbished informatička oprema je profesionalno obnovljena, zadovoljava najviše standarde te potječe isključivo od vodećih svjetskih proizvođača. Oprema koju nudimo se koristila u najvećim europskim podatkovnim centrima u kojima se nalazila u idealnim uvjetima, te je ubrzo zamijenjena novim i jačim modelima. Zbog kritičnosti svog rada sva oprema je redovito testirana i održavana.

Kompletnu ponudu informatičke opreme možete vidjeti na našem Webshopu.